Een greep uit onze transacties

Bose huurt twee winkels op A1 locatie

Bose heeft in Amstelveen een eerste Experience Center in Nederland geopend. Het Experience Center is een aanvulling op bestaande winkels van Bose dealers en is er vooral op gericht om winkelend publiek het volledige aanbod van Bose-producten optimaal te laten ervaren. De winkel in Amstelveen is circa 220 m² groot en is gevestigd aan de Binnenhof 30-31. Met verhuurder Unibail-Rodamco is een marktconforme huurprijs overeengekomen.

“Met de opening van het Experience Center willen we inspelen op de opkomende behoefte van de consument om de emotie van een merk te beleven”, zegt Wilbert Rothengatter, general manager Bose Nederland. “We kunnen in het Experience Center productpresentaties geven, waarbij we optimaal gebruik maken van het ingebouwde theater, waar consumenten in alle rust Bose-producten kunnen ervaren.”

Bose heeft wereldwijd al 175 Experience Centers, waarvan 140 in Amerika en 34 in Europa, allen op toplocaties zoals Westfield en Regent Street in Londen.

Bose is van plan om meer Experience Centers in Nederland te openen. In november opent er een tweede Experience Center in het centrum van Eindhoven, aan de Demer 26. Die winkelruimte is circa 170 m² op de begane grond. Met de eigenaar, een particuliere belegger, werd een langjarige huurovereenkomst afgesloten.

In beide transacties werd Bose geadviseerd door BlauwVliet Vastgoedadvies. Bose is op zoek naar meer A1-locaties in alle grote steden van Nederland. BlauwVliet adviseert daarin Bose op exclusieve basis.

Bose huurt twee winkels op A1 locatie